Login på

Skræddersyet løsning på din specifikke udfordring

 

Succesfuld implementering af forandringer, forankring af kultur, træning af medarbejdergrupper, Lederudvikling...

 

Har du brug for hjælp til løsning af en helt specifik organisatorisk udfordring  - fra udvikling af medarbejdergrupper til succesfuld implementering af organisatoriske forandringer? - så står indumind klar til en dialog om, hvordan et skræddersyet forløb kan tilrettelægges, så det løser netop dette behov.

  

Teamet bag indumind har årelang erfaring med at flytte og udvikle nogle af Danmarks største virksomheder i ind- og udland.

Vi kan skræddersy forløb, hvor induminds online produkter kombineres med  strategisk rådgivning og/eller individuel træning af de nøglemedarbejdere eller medarbejdergrupper, der skal bære forandringerne ud i organisationen.

 

Vi kan desuden producere 'induminds', der er 100% målrettet de udviklingsbehov, I har. 

Med skræddersyede induminds kan du tilbyde ensartet træning til alle medarbejdergrupper på netop de områder, I har identificeret som kritiske.

 

Et udsnit af fordelene ved at benytte indumind frem for et traditionelt kursusforløb:

  • Træning er tilgængelig 24/7
  • Ved hånden, når medarbejderens/virksomhedens behov er størst og det passer bedst (20-30 min per træningssession  - ca. 2-4 gange ugentligt)
  • Mindfulnessmetoden skærper medarbejdernes koncentrationsevne og emotionelle intelligens, så de føler sig bedre tilpas og har nemmere ved at håndtere forandring og skabe gode sociale relationer.

 

 Du kan læse meget mere om fordelene ved induminds metoder her>

 

 KONTAKT OS FOR EN DIALOG OM DIN UDFORDRING>