Login på

Referencer - Private

 

 

Nu er der overskud til familien igen

"indumind giver mig ro, fokus og energi i hverdagen. Det gør, at der med et travlt job igen er overskud til familien". 

 

Mette Smith

Administrativ Leder
Madhuset Alfred og Kamilla

 

 

__________________________________________________________________

 

Mine tanker bliver til handling, min hverdag er mere effektiv og mit humør er højere

 ”Efter meget kort tid med indumind, kunne jeg mærke, at det virkede. indumind hjælper mig med at systematisere mine tanker og gøre mine tanker til handling. På den måde har indumind gjort min hverdag mere effektiv og mit humør højere".
 
Klaus Bolving

Direktør og ledelsesrådgiver
Bolving Consulting

 

 _______________________________________________________________
 

Kort og præcist - indumind virker... 

 

"Jeg har godt nok fortalt rigtig mange mennesker, jeg har mødt siden jeg lærte dette værktøj at kende om min rejse i indumind.


Da jeg startede på indumind, og identificer dine styrker, havde jeg ingen anelse om, at jeg her ville møde nogle mennesker og lærer et værktøj at kende, som stadig betyder så meget for mig.
Indumind har været mit netværk og anker.

Jeg har tidl. på min arbejdsplads oplevet stress og dårligt arbejdsmiljø. Havde vi på jobbet haft kendskab til Indumind, tror jeg mange af disse ting, ville være ikke-eksisterende....

I morgen, kan jeg skrive MENTOR på mit CV, og takket være det skønne redskab indumind er, har jeg lært og erfaret hvilken vej jeg gerne vil i livet. Indumind, har givet mig et forstærket tro på mine værdier, og givet mig kæmpe meget selvindsigt, som jeg er evig taknemmelig for.

Hvordan virker indumind??? Ved at man er åben og tror på at den proces man kommer igennem giver så meget mere mening i livet.
Jeg bruger dagligt indumind, og gerne mere, hvis jeg skal præsterer noget (holde en tale, eksamen, jobsamtale, familie-komsammen osv.)

Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE at prøve Indumind

 

Tine

 

_______________________________________________________________


Om indumind og Identificér dine styrker 


Efter bare 14 dage med indumind oplever jeg, at jeg er stærkere end jeg tror. Jeg siger nu dagligt til mig selv at jeg er god som jeg er, smuk som jeg er. Føler jeg er blevet mere stærk både ind- og udvendigt.  

Jeg kan mærke på mig selv og mine omgivelser, at jeg er blevet mere lykkelig, jeg er mere glad og ser tingene meget mere positivt og vender tit andre folks kommentar og svare med et positiv svar istedet for negativt, som jeg ville have gjort tidligere.   

Mit temperament har jeg også fået det meget bedre med og kan styre det meget bedre.  
Der er sket en kæmpe forandring, som ikke kan udtrykkes med ord, men som viser sig via mine følelser og adfærd.  
   
Jeg har lært om mig selv at jeg skal stole mere på mig selv, og jeg kan hvad jeg vil og ad den vej kan jeg få mine drømme opfyldt.  
   
Jeg har arbejdet med mig selv på den måde, at jeg har fundet helt ind til mig selv og fået styr på hvordan jeg kan tackle mine følelser og tanker. Især med og lukke ned for tingene når det hele bliver for meget.  
   
Især i stressede situationer kan jeg bruge mit nye værktøj med og sætte mig ned og få styr på mine tanker. Samt at jeg kan kontrollere mine følelser og gøre det negative til positivt.  


Indumind har givet mig troen tilbage på mig selv.   

Andre mærker det også: Mine drenge kan klart mærke en mor der er mere glad og har mere overskud og det samme siger kæresten. Der skal mere til før jeg bliver gal. Mine forældre mærker en mere glad datter. Mine veninder mærker en mere nærværende veninde.  
   
Tak for en fantastisk oplevelse i mit liv, som jeg er sikker på følger mig resten af livet.  
   
Anja Safina  

Arbejdssøgende


 _______________________________________________________________

 

Mit liv er nemmere nu, hvor jeg har lært at undgå vredesudbrud 

"Efter kort tids brug af indumind, har jeg lært, hvordan jeg kan ændre min indre uro til en roligere tilstand, og derved undgå mine vredesudbrud. Nu kan jeg nå at tænke før jeg reagerer. Det gør mit liv nemmere - både privat og professionelt.

Cristian Miethe
Mekaniker, 24 

 

 _______________________________________________________________

 

Positivt fokus og bedre job-performance

"Med induminds gamemaster-værktøj er min performance i jobbet styrket. Før reagerede jeg af og til uhensigtsmæssigt, hvis jobbet f.eks. var for hektisk. Nu ser jeg situationen i sin helhed og fra andres vinkel - og derved bliver situationen nemmere at løse og relationerne med mine kollegaer bedre.

Samtidig oplever jeg, at indumind har lært mig at blive bedre til at forstå og fokusere mine tanke. Jeg har mere fokus på det positive i de situationer, jeg er i.

Hong Liu
Purchase coordinator
Tradepoint.dk

 

 _______________________________________________________________

 

Jeg har fået mit liv tilbage

Da jeg blev bekendt med indumind, havde jeg været sygemeldt ½ år grundet stress, panikangst og social fobi.


Bare det at skulle stille op til opfølgningsmøde på min daværende arbejdsplads, som jeg blev afskediget fra grundet sygdommen, kunne holde mig vågen en hel nat og gøre mig svimmel, give mig hovedpine, åndedrætsbesvær og få mig til at ryste. Sådan var det også, hvis jeg skulle ud at handle eller til forældremøder. Jeg kunne aldrig handle alene for pludselig fik jeg det så dårligt, at jeg måtte forlade butikken. Jeg kunne heller ikke møde op på stadion og se mine børn spille kamp, da jeg ikke kunne overskue alle de mennesker. Jeg kunne faktisk bedst overskue min seng.

 

Til alt held blev jeg bekendt med indumind. Efter at have arbejdet med Indumind kunne jeg handle, køre bil, møde op og se mine børn spille kamp – og nu kommer jeg ud af min seng hver eneste dag. Vores hunde kommer i skoven og jeg har lige været i Paris med min datter og en veninde. Ingen social forbi eller angst på hele turen!

 

Kort sagt: Jeg har fået mit liv igen…. Ikke mit gamle liv, for indumind har lært mig mangt og meget, men et liv med arbejde, smil, glæde og kræfter til også at hjælpe de svage i samfundet. Nu glæder jeg mig hver dag til at komme videre i mit indholdsrige liv.


 

Anette Larsen

Tidligere bankrådgiver, 49 år