Login på

Referencer - Erhverv

 

 

Positivt fokus og bedre job-performance

"Med induminds gamemaster-værktøj er min performance i jobbet styrket. Før reagerede jeg af og til uhensigtsmæssigt, hvis jobbet f.eks. var for hektisk. Nu ser jeg situationen i sin helhed og fra andres vinkel - og derved bliver situationen nemmere at løse og relationerne med mine kollegaer bedre.

 

Samtidig oplever jeg, at indumind har lært mig at blive bedre til at forstå og fokusere mine tanke. Jeg har mere fokus på det positive i de situationer, jeg er i.

 

Hong Liu

Purchase coordinator

Tradepoint.dk

 

_______________________________________________________________


De mest effektive metoder, jeg har arbejdet med i 34 år

 

" I mine 34 år som leder og og træner af sportsfolk på eliteniveau er induminds metoder de mest effektive, jeg har arbejdet med.

 
Jan Bulow 

Servicechef hos Schneider Electric
& Branch Chief i World Karate Organisationen

 

_______________________________________________________________

Genfinder lynhurtigt evnen til at fokusere & prioritere i travle jobsituationer. Og så giver indumind energi under afdelingsmøder 

”indumind hjælper mig særligt i de perioder, hvor der er så mange bolde i luften, at knivskarp prioritering er nødvendig, men hvor det er en udfordring for mig at bevare overblikket.

 

Så snart jeg lytter til en indumind, genfinder jeg min evne til at fokusere og prioritere – og får derved færdiggjort flere opgaver.  Jeg bruger også indumind som en power nap, hvor jeg på kort tid får ro på mine tanker og henter inspiration.


Derudover har jeg med succes bragt indumind ind i vores afdelingsmøder. Vores 20 medarbejderne får energi og inspiration af en” indumind-pause”, som vi typisk placerer lige efter frokost eller når vi skifter emne under vores møder. 


Jane Sommer Christensen 

Markedschef  

Alm. Brand 

_______________________________________________________________

 

Mine tanker bliver til handling og min hverdag er mere effektiv 

"Efter meget kort tid med indumind, kunne jeg mærke, at det virkede. indumind hjælper mig med at systematisere mine tanker og gøre mine tanker til handling. På den måde har indumind gjort min hverdag mere effektiv og mit humør højere.

 
Klaus Bolving 

Direktør og ledelsesrådgiver

Bolving Consulting