Login på

induminds produkter 

 

indumind udvikler mennesker og organisationers evne til at skabe succes. Den unikke træningsform sikrer, at al ny viden og alle nye færdigheder bliver anvendt direkte hverdagen - både i jobbet og privat.


Produkt

Udbytte

Personlig

Kommunikation

m. Personlig Certificering

Du træner din selvforståelse samt din evne til at styre din

indre dialog. Derved kan du målrette dine tanker og følelser, så de bygger dig op og hjælper dig med at nå dine mål og ønsker. 

 

Styrk din navigation

 

Er for dig der ønsker at fokusere på at udvikle og styrke:

din interne kommunikation og din egen indsigt samt indarbejde en række værktøjer der hjælper dig med at styrke dine muligheder for blandt andet at styrke din livskvalitet, tage de rigtige beslutninger og øge din præstationsevne, uanset om det er krav på dit job, privat eller eksamener. Du vil kort sagt øge dit selvværd og din selvtillid, så du flytter dig i den retning, du selv har valgt. 


Identificér dine styrker

 

 

 

Du træner i et intensivt forløb din forståelse for dine tanker og følelser og hvordan de påvirker din kommunikation med dig selv og andre. Du forbedrer din indre dialog og opnår værktøjer der effektivt hjælper dig til at nå dine mål. 

Samtidig vil du reducere din stress. 

 

indumind abonnement

Sammensæt selv dit forløb

og betal per måned

Med et indumind abonnementet kan opnår du fuld adgang til indumind. Du bestemmer selv hvornår og hvad du ønsker at træne. Alle læringspakker vil hjælpe dig til at udvikle din emotionelle intelligens (følelsesmæssige intelligens), skærpe dit fokus med mindfulness og arbejde målrettet med det du ønsker at udvikle. Det hele når det passer bedst ind i din hverdag og når dit behov er størst.

 

Skræddersyet løsning

til din virksomhed

 

Står du overfor en helt specifik organisatorisk udfordring? Så er indumind klar til en dialog om, hvordan et skræddersyet forløb kan tilrettelægges, så det løser netop dette behov...

 

  

Læs mere om induminds produkter i venstremenuen her på siden eller kontakt os på 22 16 12 00.