Login på

Historien om en helt ny måde, at udvikle virksomheder & mennesker på


Ideen bliver til

Per Poulsen, Grundlægger & Adm. Direktør i indumind a-s” Ideen bag indumind spirede allerede tilbage i mit job som leder og International HR-personaleudviklingschef for 7.500 personer i A.P. Møller koncernen. I løbet af mine 16 år hos A.P. Møller, oplevede jeg gang på gang, hvordan vi fik en udfordret afdeling til at fungere ved at træne medarbejdernes emotionelle intelligens, selvindsigt og kommunikationsfærdigheder.

 

Afdelingerne blev meget hurtigt velfungerende og langt mere effektive. Og det bedste var, at ændringen holdt ved og samtidig havde en markant positiv påvirkning på andre afdelinger,” fortæller Per Poulsen, grundlægger og administrerende direktør i indumind a/s.

 

"Da jeg valgte at starte egen virksomhed med fokus på organisationsudvikling - bl.a. gennem coaching og træning af emotionel intelligens, fik jeg igen bekræftet oplevelserne fra A.P. Møller, og det mundede efterhånden ud i en klar drøm om at udvikle nogle værktøjer, det gør emotionel intelligens tilgængeligt for alle. Og på den måde være med til at gøre verden til et bedre sted at være.  


Nu står vi her - en gruppe dybt engagerede mennesker - med en helt ny type produkt, som vi ved vil hjælpe rigtig mange mennesker og virksomheder. Og det er faktisk lykkes os at gøre vores produkt selvmotiverende og effektivt samtidig med, at det er økonomisk tilgængeligt for alle. 

 

Danske virksomheder vil kunne opnå en yderst rentabel investering og samtidig give deres medarbejdere så meget mere. Så jeg glæder mig meget over, at vi er nået over målstregen og ser frem til næste etape…"